Vis enkelt innlegg
Gammel 23-01-11, 22:02   #6
impacto
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Jul 2010
Innlegg: 2
impacto er på en erverdig vei

Sv: Skjulte karber

Opprinnelig lagt inn av TrillTrall, her.

Såvidt jeg kan se på nettet brukes tapioca som tykningsmiddel og som f.eks. søtningsmiddel i bakevarer, det er jo stivelse fra en rot og jeg vil derfor tro den inneholder en god del karber. Hadde den hatt karber som ikke påvirker blodsukkeret og samtidig kunne brukes til søtning er jeg temmelig sikker på at vi ville hørt om det!

Men det kan vel ikke være snakk om særlige menger i et par fiskekaker?! Og du - denne tråden er 4,5 år gammel. *fnis*

Vet det er en gammel tråd, men fant ikke noen annen som omhandlet dette, grunnen til at jeg spør er at jeg lagde noen Brasilianske “Pão de queijo” http://www.sonia-portuguese.com/recipes/pqueijo.htm
Hadde vært ok om disse var lavkarbo, men det er de vel neppe.

impacto er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Håper å finne en her Svar med sitat