Vis enkelt innlegg
Gammel 26-01-11, 22:24   #15
sylwester
Seniormedlem
 
sylwester sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Oslo
Innlegg: 719
sylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snill

Sv: Sukrin, splenda, natreen, osv.. hva er best?

Sukrin bruker jeg som strø... sammen med kanel og smør på en lapp føles ikke det kalde og man kjenner at man tygger noe som ligner sukker. Herlig for det, men kun det for mitt vedkomne.

Alt tørt, bortsett fra Sukrin, i pulverform er enten umulig å dosere eller blandet med maltodextrin for at volumet skal komme på nivå med sukker. De fleste karbene (som du skal telle) kommer fra det så jeg bruker flytende søtning og suketter fra Natreen isteden. Overdose av dette gir kreft, men det får du av å spise for mye rødt kjøtt og så jeg tar det med en klype salt.

Atkins Induksjon, som er ganske lik Ketolysekuren, setter en grense på 3 poser, hvor en pose tilsvarer 1,5ts, men dette er jo pakker med maltodextrin og teller 1 karbe per pakke.

Å boykotte en type kontra en annen er tull siden det er ingen sukker, kunstig eller ikke, som kommer naturlig så rent som vi spiser det så ALT er gift, selv Stevia. At det kommer fra en plante betyr ikke at det er naturlig og skal spises. Mange typer gift som dreper deg finnes i naturen så det er ikke et argument.

__________________
Normalvektig siden 22.06.21
sylwester er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Statens (LCHF før det) Svar med sitat