Vis enkelt innlegg
Gammel 27-01-11, 01:09   #15
Mekkal
Juniormedlem
 
Medlem siden: Jan 2011
Hvor: Lofoten
Alder: 49
Innlegg: 47
Mekkal er på en erverdig vei

Sv: Januar/februar-startere! Med vekt og oppskrifter

Hei, alle sammen.

Jeg er helt ny på dette, startet 10. januar, og har gått ned 3,8 kg på 16 dager. Jeg følger ingenting slavisk, men spiser lavkarbomat og prøver å holde meg i høvelig fysisk aktivitet. Den siste uken har jeg gått 4-5 skiturer på enten 5 eller 10 km.

Jeg spiser mye proteinbrød med laks, egg, skinke og annet lavkarbopålegg. Til middag spiser jeg for det meste vanlig mat, men har byttet ut poteter og pasta med blomkål, gulrot og brokkoli, enten dampkokt, most til stappe eller woket med chili og hvitløk. Det siste var forresten vanvittig godt til stekt laks. Var veldig spent på hvordan det skulle bli å leve uten poteter, pasta og brød, men det går egentlig helt greit. Er man middels interessert i matlaging eller mer roter man lett sammen nydelige måltider med nye ingredienser.

Det jeg nå merker er at jeg er slapp, kvalm og generelt tom for krefter. Forstår at det er noen som reagerer slik, så jeg fortsetter med samme maten men har ikke gått på ski på et par dager. Om jeg er i ketose eller ikke er egentlig uinteressant for meg, så lenge det jeg gjør fungerer og jeg trives med det. Skal ned fra 88 kg til 75, nå er jeg 84,2. Spent på om de neste to ukene blir som de to foregående. Hadde et mål på 80 kg innen 1. mars, og så langt ligger jeg godt foran det skjemaet.

Ellers vil jeg bare si lykke til alle sammen!

Mekkal er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert Svar med sitat