En virkelig nydelig biff middag. Se her alle biffelskere!
Pepperbiff med fritert sellerirot og kremet soppsaus:
Denne oppskriften er inspirert av flere her inne egentlig.
Dette blir en ny lørdagsfavoritt for meg, eller onsdag eller torsdag hehe
Kjøp følgene: (1 pers)
250 gram pepperbiff
400 gram sellerirot
En pose frossen soppblanding
1,5 dl fløte
2 ss soyasaus
4-5 dråper tabasco
1 ss smør
salt og pepper
Gjør følgene:
Stek biffen slik du elsker den, litt blodig synes jeg er best.
Skrell og vask selleriroten. Skjær den i staver som "potet" staver. Friter disse på 180 grader i ca 5 minutt. Avkjøl dem helt og friter dem i 2 min igjen.
Så salter og peprer du disse.
Ta 1,5 dl fløte og bland inn 2 ss soyasaus og dråpene med tabasco. Kok opp dette og tilsett smøret. Soppblandingen tilsetter du etter du har stekt dem litt i en panne. La dette koke til sausen tykner. Tar 20-30 min ca. Smak til med salt og pepper. Synes det er digg med mye pepper her altså
Da får du noe som ser slik ut og smaker noe alldeles helt nyydelig:
__________________

Sist redigert av marjusen : 29-01-11 kl 18:53.
|