Vis enkelt innlegg
Gammel 02-02-11, 09:36   #4
Erik Knoop
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Feb 2011
Innlegg: 1
Erik Knoop er på en erverdig vei
Smile

Sv: Surkål, gjæret kål, syrnet kål. Noen som har prøvd?

Jeg kjenner meget god til (ekte) surkål fra mitt hjemmland NL, vi spisser det med potetstappe der surkål stappes rå inn rett før man skal spisse, former det som en "vulkan" med passe "karater" so fylles med stekt flesk eller sjy av kjøttkaker og selve kjøttkare vedsiden, røkt pølse er også vanlig med smeltet smør i vulkanen.
i Norge er man ikke vant med den litt sterke edik smak som er vanlig ellers i europa ogå sultet augurk etc, de er sur og skal vare det.
Er vel en vane sak og hvor tilpassings dyktig man er for fremmede smaker ;-)

Erik Knoop er avlogget   Min kostholdsfilosofi: vanlig kost Svar med sitat