Sv: Sjokolademuffins med kremostglasur
Opprinnelig lagt inn av mio87, her.
jeg har akkuratt laget disse og de ble kjempegode! Jeg hadde ikke flytende søtning så jeg brukte litt splenda istedet, funket fint det åsså måtte jeg bruke matfløte istedetfor kremfløte.. ble bra det også, utenom at det blir mer karber.. men jeg fikk 22 små muffins da smakte som de sjokolademuffinsene jeg pleide og lage da jeg spiste høykarbo! helt samme konsistensen og alt! perfekt! Jeg fikk ikke sove, derfor sto jeg opp og bakte disse. Må derfor ut etter supplies til toppingen imorgen, men gleder meg til og smake kombinasjonen topping og muffins, da muffinsen alene var kjempegod!
tusen takk for kjempegod oppskrift!
Tusen takk for tilbakemelding 
Man kan bruke bare sukrin også, men jeg synes "kuldesmaken" fra sukrin blir borte om man bruker litt annen søtning i tillegg, og flytende søtning er karbefri 
|