Sånn for å diskutere det Thommesen skrev... Hun sier hun er lei hysteriet, men hun kaster en brannfakkel inn i hele hysteriet med et slikt innlegg som det der. Som hun skriver så kan "folk flest" unne seg en frukt og youghurt med god samvittighet - men hun tenker gjerne ikke på at de som hun kategoriserer som "folk flest" er de samme menneksene som ikke bryr seg noe videre med sukkerhysteriet? For er det et hysteri?
Jeg mener helt klart: NEI.
Opprinnelig lagt inn av Thommesen
Ja - disse matvarene inneholder noe sukker - enten i tilsatt form eller som naturlig del av frukten, men de gir også masse næringsstoffer og bør derfor unntas i den store sukkerjakten!
Yoghurt: Hvorfor i alle dager skal en kjøpe den med tilsatt sukker for å dekke over gammel frukt når en kan kjøpe naturell og tilsette FERSK frukt? Hvor mange næringstoffer inneholder eplejus fra rimi til sammenligning med et ferskt eple?
Sukkerjakten ledes vel an av Fedon antar jeg, og han presiserer helt klart forskjellen mellom fersk og bearbeidet mat. Berabeidet mat er stort sett næringssløs mat - også i Norge.
Takk Thommesen for at du deltar aktivt i motstandskampen mot den positive holdningsendringen som er igang i samfunnet vårt! Takk.......... 
Og dere: Kos dere med jordbær! 6.6g karb per 100g? 33g per kurv. Bringebær 3.2g karb per 100g 
__________________
Noe du lurer på? Sjekk FAQen."Kommunikasjon har ikke bare med offentlig transport å gjøre".
Sist redigert av HP : 15-07-05 kl 11:04.
|