Vis enkelt innlegg
Gammel 08-02-11, 20:42   #8
sylwester
Seniormedlem
 
sylwester sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Oslo
Innlegg: 719
sylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snill

Sv: Hva har dere med dere i matpakka på jobb??

Opprinnelig lagt inn av 100til75, her.

Hvordan kaviar bruker du?? finner bare med masse karbohydrater jeg.
Rygsprø, er det ikke karbohydrater i det?
Og hvor finne du sukkerfritt syltetøy? d vil jeg også ha.

Mens andre kaviarer (mikser) muligens har mindre karber er det kun fordi de er blandet med majones eller andre ting for å få en mildere smak. Den originale fra Mills har 13g, men er etter min oppfatning den med mest smak og den jeg bruker minst av. Jeg bruker gjerne dobbelt mye ekte majones som kaviar slik at fettandelen i et måltid blir sånn passe. F.eks. på 2 bløtkokte egg med 10g kaviar og 20g majones har 2,1g karbo og 81% energi fra fett. Med lavkarbobrød så vil det være litt mer, men ikke skremmende.

Jeg har majonesdilla så jeg spiser reker i majones, sardiner i tomatsaus med majones og makrell i tomat med majones

Ang syltetøy så kjøper jeg bringebær på sommeren, bruker certo syltepulver og kunstig søtning ala flytende natreen. Det blir under 4 karber/100g og mer naturlig en kommersielle produkter.

__________________
Normalvektig siden 22.06.21

Sist redigert av sylwester : 08-02-11 kl 20:53. Årsak: syltepulver-faktafeilfiks
sylwester er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Statens (LCHF før det) Svar med sitat