Vis enkelt innlegg
Gammel 09-02-11, 12:12   #1
Kitt
Seniormedlem
 
Kitt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 57
Innlegg: 18.153
Kitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastisk

Ytrefilet av storfe med sopp- og spinatstuing og brokkoli.

Ytrefilet av storfe med sopp- og spinatstuing og brokkoli.

Orginaloppskriften med bilder finner dere her. Jeg har bare droppet ut potetene og feitet opp fløten. Resten er jo finfin lavkarbomat.
Har ikke prøvd den enda, men blir nok søndagsmiddagen vår!


Dette trenger du til 2 porsjoner:

* 2 biffer
* 1/2 pose spinat (125 gram av 250)
* 1/2 brokkoli
* 4 store sjampinjong
* 1 dl fløte
* Salt og pepper


Slik gjør du:


* Kutt soppen i terninger og rens og vask spinaten. Stek de sammen i 1 ss smør, gjerne i en wokpanne, men en kjele går også bra.
* Når soppen og spinaten er brune og møre, tilsett 1/2 - 1 dl fløte Litt avhengig av hvor bløt du vil ha stuingen. Smak til med salt og pepper. Jeg hadde også litt sukkerkulør i slik at fargen ble litt finere, men dette er absolutt ikke nødvendig.
* Kok brokkolien til den er mør.
* Stek biffene, først på høy varme slik at de får en fin stekeskorpe på begge sidene, deretter på lav varme til de er så gjennomstekte du ønske de.
* Servér biff sammen med stuing og brokkoli.

__________________
Kitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) Svar med sitat