Sv: Lavkarbobrød
Brød - kjempegodt (“uten” karbohydrater)
1) Bland sammen med stavmixer el. kjøkkenmaskin:
1 beger Cottage cheese (3 dl)
5 store egg
Ca ½ dl olje (oliven- el. rapsolje)
1 kopp raspet Jarlsbergost
2) Bland sammen i en tom bolle:
3 ts bakepulver
5 ts Sukrin
2 ts salt
2 ts Fiberhusk
2 ts Johannesbrødkjernemel
60 gr Kruskakli
4-5 ss glutenfri grov melblanding (i pose fra Toro)
2 ss linfrø
2 ss sesamfrø
3) Ha melblandinga opp i det våte og bland alt lett sammen med kjøkkenmaskin
NB! La røra/deigen stå i 10-15 min. Deretter has røra opp i bakepapirkledd brødform (1 ½ liters). Press ned og glatt ut røra i forma.
Stekeprosessen:
1. Stekes på nederste rille på 180 gr C i 25 min
2. Skru ned varmen til 180 gr C og stek videre i 40 min
3. Ta brødet ut av formen/bakepapiret, skru opp ovnen til 180 gr C og stek videre på rist i 15-20 min.
Avkjøl brødet på rist.
Bon apetit! 
Sist redigert av Anna Mary : 10-02-11 kl 01:56.
|