Vis enkelt innlegg
Gammel 10-02-11, 20:22   #1
marjusen
Seniormedlem
 
marjusen sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Gjøvik
Alder: 42
Innlegg: 1.461
marjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjent

JBK vs Thick-It-Up ?

Heisann.

Sliter litt med at JBK gir en veldig glatt smak i munnen. Men synes den er gull å bruke i sauser osv for å få den litt tjukkere. Da sparer man mye karber ved å blande vann med fløte og JBK.

Men som sagt, den glatte smaken takler jeg ikke, så det blir liksom ikke noe særlig likevel. Kom derfor over ett annet middel på lavkarbotorget.

Noen som har prøvd dette:
http://www.lavkarbo-torget.no/index....=product&id=76

Hvordan er dette i forhold? Samme greia?

Marius

marjusen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent Svar med sitat