Sv: Etikk og økt inntak av kjøtt/fisk/egg
Opprinnelig lagt inn av sols, her.
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”
-Homer Simpson
Det er jo vi også da? vi blir jo ikke spist!!!
Vi spiser kjøtt, men spiser (ihvertfall fra gammelt av, forhold i enkelte land er en annen diskusjon) ikke dyr som selv spiser kjøtt. Risikoen i det er for eksempel kugalskap, og hvorfor kyr ikke bør fores av av døde kyr. Samme problematikken som med kanibalisme. Enn annet blir triklosiner (tror det var noe sånt) som er farlig og hoper seg opp i hver kjedeledd. Altså om ett dyr spise ett annet og vi spiser det igjen øker risikoen. Det spiser jo gjerne ikke bare ett i løpet av livet - derfor mye økt risiko. Derfor må du skrive under på ansvarsfraskrivelse om du skulle spise isbjørnkjøtt på Svalbard som det kan servere dersom ett dyr er skutt ved ett uhell. Kunne ihvertfall før, usikker på om det gjeder ennu.
Altså vi spiser vegtarianere i dyreverden. Spise selv kjøtt, da der er mye nering i det. Har ikke dårlig samvittighet da avskoging er vel så kjipt for dyr i naturen. Men som ved religion, hva andre gjør er opp til dæm. Vi har alle våre prioriteringer og meninger, ikke vet jeg hva som er rett 
__________________
Me out
|