Vis enkelt innlegg
Gammel 16-02-11, 15:25   #1
student24
Juniormedlem
 
Medlem siden: Sep 2010
Innlegg: 11
student24 er på en erverdig vei

Kines bountysjokolade ala student 24

Ser at det allerede er en tråd på denne oppskriften, men ser at det er noen år siden den ble lagt ut.
I dag prøvde jeg meg på disse, etter følgende oppskrift:
ca. 0,4 karber i pr stk. (16 stk)
Ingredienser:
75 gr kokosmasse

cocosa extre virgin olje
75 gr sukkerfri mørk sjokolade ( sukkerfri 0% sukker sjokoladen)
5 gr splenda

Slik gjør du:
Ha kokosmasse i en bolle.
Ha splenda i, rør rundt
Ha i cocosa olje og rør til du får en såppas fast røre at du kan lage små boller av den.
smurte massen utover en plastkledd, ildfast form. La de stå i cirka 10 min, også skjær de opp i passelige stor biter.
Mens disse står i kjøleskapet, smelt mørk sjokolade 70% i mikrovnen med litt olje i.
Dypp så de stivede kokosmassebitene i sjokoladen.
Jeg brukte to gafler, slik at sjokoladen kan rene av.

legg de på et brett kledd med plast eller bakepapir, eventuelt i muffinsformer.
Hell resten av sjokoladen over bitene, og la de stå å stivne.

student24 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat