Vis enkelt innlegg
Gammel 17-02-11, 11:24   #8
Charlott
Seniormedlem
 
Charlott sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2009
Hvor: Skreia, på sjølveste Toten ;)
Alder: 58
Innlegg: 4.182
Charlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastisk

Sv: Sukrin - bakeegenskaper

Opprinnelig lagt inn av Jabba, her.

Hvis jeg skal bake en kake som opprinnelig inneholder 2 dl sukker...hvor mye Sukrin ville dere brukt? Og hvor mye av annen søtning (jeg har både Splenda, Stevia og flytrende Natreen)....
Jeg vil gjerne blande søtstoffer jeg også.....(for å unngå den "kalde" smaken)

Tja... 11/2 dl sukrin og 1 liten ss Splenda kanskje?

Jeg bruker lite søtstoff, så det er kun Sukrin og Splenda jeg har erfaring med

__________________



Vanligvis er jeg tynn og bedårende, men i dag har jeg fri!

Charlott er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat