Vis enkelt innlegg
Gammel 18-02-11, 09:10   #4
nellie
Seniormedlem
 
nellie sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2007
Hvor: Sarpsborg
Alder: 38
Innlegg: 14.496
nellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisk

Sv: Barn på lavkarbo, får de nok av alt i seg?

Det er bare min personlige mening, fordi at jeg har angst for å gi barna mine et "spesielt" forhold til mat. Har ikke lyst til at det skal være forbud mot en hel masse ting.. Ser på det som en selvfølge at kosholdet til den ene jeg har ikke skal inneholde noe særlig fin pasta, ris osv, masse brød, melk eller en haug med frukt eller sukker, men der setter jeg streken for begrensning.

Har heller ikke sett noen av LCHF ekspertene si at barn trenger å spise ketogent, så da støtter jeg meg på det Men som sagt, er fullt åpen for at det, ved sykdom, kan være en kjempeflott løsning.

Ang GI, så fokuserer vi på balanse i maten, ala Fedon. Passer på å kombinere karbohydrater med mye protein og endel fett. Og får inn noen karbofrie måltider med enda mer fett, innimellom. Jeg fokuserer vel egentlig mer på å få i henne mye fett, enn jeg gjør på akkurat å begrense karbohydratene. Snuppa elsker bønner, havregrøt, cottage cheese, fullkornspasta osv.

__________________
nellie er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo Svar med sitat