Sv: Tilbehør til middag - tips mottas med takk!
Jeg hadde en halv avocado i kjøleskapet, så i går prøvde jeg denne (lagt ut tidligere av bettylue):
Denne høres kanskje rar ut, men døm ikke før du har prøvd
Del en avokado på langs, fjern stenen. Mos hver halvdel for seg, tilsett hvitløk etter smak (vær raus), litt salt etter smak og 1-2 ts hvitløkssmør i hver halvdel. Bland sammen og legg det tilbake i skallene og topp det hele med revet fet ost og gratiner i ovnen til osten er godt smeltet.
Jeg hadde den som tilbehør til kylling (lår stekt i ovnen) og la bare skallet med innhold inn i forma sammen med kyllingen når det var 15 - 20 min igjen av steiketiden.
Det smakte nydelig og det skal bli mere "fylt avocado" framover.
I kveld står andebryst m/fløtegratinert sellerirot på menyen.
Og hvorfor får jeg ikke til å sitere ordentlig fra en annen tråd?
|