Vis enkelt innlegg
Gammel 19-02-11, 21:31   #1
hope10
Seniormedlem
 
hope10 sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2010
Innlegg: 656
hope10 er ny på veien

Hva bytter jeg melet ut med?

Jeg holder på å gå gjennom kokeboken min, å vil veldig gjerne ta med meg noen favoritt oppskrifter over på lavkarbo, men hvordan gjør jeg det?

Er vel ikke bare til å bytte det ut med mandelmel, fiberhusk, bakemiks, soyapro, kruskakli, bakepro, proteinpulver osv???

Må vel være samme konsistens?

Er alle de som er nevnt ovenfor (evt andre) like i å ta til seg fuktigheten, "heve" seg, osv?

Eller må jeg bruke en blanding av noen, eller er det rett å slett ikke så enkelt å erstatte mel osv i oppskriftene jeg har fra før????

Takknemlig for svar

__________________


hope10 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat