Vis enkelt innlegg
Gammel 20-02-11, 17:14   #18
Cassiopeia
Seniormedlem
 
Cassiopeia sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2010
Innlegg: 582
Cassiopeia er virkelig snillCassiopeia er virkelig snillCassiopeia er virkelig snillCassiopeia er virkelig snillCassiopeia er virkelig snill

Sv: Jeg har øreverk ...

Opprinnelig lagt inn av Kanutten, her.

Kan skrive under på alt dette!

Men denne er jeg ikke helt enig i:

Jeg fikk det rådet av en homeopat om å legge en varm saltball på øret. Varmen utvider øregangen, men lager også vakum. Saltet skal trekke væsken ut gjennom drenet.. Så fremst det er satt inn dren, hvis ikke funker det jo ikke... Men det funket på mine drenunger.

Jepp, med dren fungerer det, naturligvis.
Jeg tok utgangspunkt i et øre med hel trommehinne, og tenkte rett og slett ikke på å ta slike forbehold.

Opprinnelig lagt inn av Kanutten, her.

Jeg sprengte trommehinnene en gang mens jeg dykket. Det resulterte i at balansenervene gikk fullstendig ad undas. Jeg visste ikke hva som var opp eller ned og svømte bare i ring nede på dypet. En venn så dette og dro meg opp til overflata.

Så hva skjer med unger når trommehinnene DERES sprekker?? Får de også balansetrøbbel?

Mine (nå voksne) unger var bare glade til at de endelig flikk fred de. Type "Mamma, nå har jeg klisj i øret igjen". De hadde vanligvis ingen symptomer før trommehinna sprakk, så puss i øret var vanligvis første varsel om at det var ei ny runde på gang.

Ørene er jo balanseorgan like mye som de er hørselsorgan, så det er klart du blir litt dizzy når det ene "faller ut", men jeg tror ikke det er balansenerven det går ut over. Det er nok heller det at hjernen plutselig får uklare signaler, evt kombinert med forurensinger i sneglehuset. Slike forurensinger gir vanligvis en GRUSOM karusellsvimmelhet.

__________________



Journalen min
Cassiopeia er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert er vel beste ordet. Nesten ketogent, men ligger nærmere Lindberg enn Ketolyse nå Svar med sitat