Vis enkelt innlegg
Gammel 22-02-11, 21:55   #5
sylwester
Seniormedlem
 
sylwester sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Oslo
Innlegg: 719
sylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snill

Sv: Splenda? Sukrin?

For å redusere karbene så er det bedre å bruke rene (somregel flytende) sukkererstatninger. Alle de i pulver som annonserer med å ha samme volum som sukker er blandet med 100 deler maltodextrin, som står for 99% av karbene i det. Jeg har tilgode å lage kake hvor jeg ønsker volumet av sukret og har holdt meg til flytende natreen. En hel flaske med det tilsvarer 1,6kg sukker og har mindre enn 1g karbo i seg totalt. For å få tilsvarende med granulert natreen eller splenda holder det med 2ts siden maltodextrin har 1g karbo/gram og det er 1/2g av det i hver ts. Man kan få de fleste søtningene bulket med 99% vann isteden, som flytende natreen, og da er det jo bare å blande bort eventuelle ulemper med de forskjellige.

Sukrin er kjempegodt på lefse sammen med smør og kanel siden det knaser riktig

__________________
Normalvektig siden 22.06.21
sylwester er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Statens (LCHF før det) Svar med sitat