Sv: Gluten/kasein fri diett + lavkarbo
Det er flere her som lever gluten- og kasein-fritt - det er ikke vanskelig i det hele tatt på et lavkarbokosthold. Og det er IKKE farlig.
Når man ikke spiser brød, forsvinner jo glutenproblemet ganske naturlig - og melkeprodukter kan fint erstattes av andre fettkilder, typ kokosmelk, majones, avocado, olje, eggeplomme-baserte sauser.
Med et lavkarbokosthold kan du fint spise mye grønnsaker, mens frukt/potet/ris/godteri naturlig nok vil være ytterst begrenset - litt avhengig av hvor streng du ønsker å være, eller hvilken bestemt kostholdsfilosofi du ønsker å følge. (Det er i praksis ganske stor forskjell på for eksempel et Fedon Lindberg-kosthold og Ketolysekuren - det lønner seg å lese om de forskjellige og vurdere hva som passer ens egen livsstil og smaksløker best. Det viktigste er at man har det bra!)
|