Vis enkelt innlegg
Gammel 23-02-11, 04:28   #2
Rin
Seniormedlem
 
Rin sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Oslo
Alder: 40
Innlegg: 6.608
Rin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastisk

Sv: Gluten/kasein fri diett + lavkarbo

Det er flere her som lever gluten- og kasein-fritt - det er ikke vanskelig i det hele tatt på et lavkarbokosthold. Og det er IKKE farlig.

Når man ikke spiser brød, forsvinner jo glutenproblemet ganske naturlig - og melkeprodukter kan fint erstattes av andre fettkilder, typ kokosmelk, majones, avocado, olje, eggeplomme-baserte sauser.

Med et lavkarbokosthold kan du fint spise mye grønnsaker, mens frukt/potet/ris/godteri naturlig nok vil være ytterst begrenset - litt avhengig av hvor streng du ønsker å være, eller hvilken bestemt kostholdsfilosofi du ønsker å følge. (Det er i praksis ganske stor forskjell på for eksempel et Fedon Lindberg-kosthold og Ketolysekuren - det lønner seg å lese om de forskjellige og vurdere hva som passer ens egen livsstil og smaksløker best. Det viktigste er at man har det bra!)

__________________
Min krympedagbok & Lavkarbosaurus!
-33 kg med ketogen LCHF. Vedlikeholder normalvekta.


Rin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo-høyfett-nullkorn-passemett Svar med sitat