Sv: Splenda? Sukrin?
Suksessterte
Mandelbunn:
250 gr mandler males
5 eggehviter piskes stivt med ca 1 dl splenda og 0.5 dl sukrinmelis
Blandes og stekes på 180 grader, ca 25min på nederste rille
Gulkrem:
5 eggeplommer
1 dl fløte
2ts vaniljepulver
1 dl splenda + 0.5 dl sukrin
Kokes langsomt opp på svak varme under omrøring. Tas av når det begynner å boble.
125 gr romtemperert ekte meierismør i terninger
Tilsett smøret og rør inn.
Avkjøl i kjøleskap - rør av og til
Når kremen er tykk - smør utover mandelbunnen
Håper det smaker, velbekomme
Jeg hadde ikke vaniljepulver...så brukte vaniljesukker..
Har du forresten prøvd sjokolademousse? Den er veldig god, lett og rask å lage og det var ingen som reagerte på splendan 
|