Vis enkelt innlegg
Gammel 23-02-11, 12:56   #7
utolmodig
Seniormedlem
 
utolmodig sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2011
Alder: 52
Innlegg: 1.432
utolmodig er virkelig snillutolmodig er virkelig snillutolmodig er virkelig snillutolmodig er virkelig snill

Sv: Splenda? Sukrin?

Suksessterte

Mandelbunn:
250 gr mandler males
5 eggehviter piskes stivt med ca 1 dl splenda og 0.5 dl sukrinmelis
Blandes og stekes på 180 grader, ca 25min på nederste rille

Gulkrem:
5 eggeplommer
1 dl fløte
2ts vaniljepulver
1 dl splenda + 0.5 dl sukrin
Kokes langsomt opp på svak varme under omrøring. Tas av når det begynner å boble.

125 gr romtemperert ekte meierismør i terninger
Tilsett smøret og rør inn.
Avkjøl i kjøleskap - rør av og til

Når kremen er tykk - smør utover mandelbunnen


Håper det smaker, velbekomme


Jeg hadde ikke vaniljepulver...så brukte vaniljesukker..


Har du forresten prøvd sjokolademousse? Den er veldig god, lett og rask å lage og det var ingen som reagerte på splendan

__________________




min journal Kunsten å glede andre, krever bare et ønske om å gjøre det ♥
utolmodig er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat