Om man fortsatt er i ketose etter å ha spist Fedon-brød har ikke noe fasitsvar. Noen tåler større antall karber enn andre og kan være i ketose opp til 40-60 karber til dagen. Andre svipper ut i ketose om de spiser over 20. Hver enkelt må prøve seg frem til hva som passer kroppen man har fått utdelt.
Min kropp er i ketose til rundt 35-40 karber, men jeg kan IKKE spise mer enn 1-2 tynne skiver Fedon brød og være i ketose, selv om jeg ligger under 35-40. Spiser jeg det hver dag går jeg garantert ut av ketose. Spiser det som regel bare hver lørdag, - brunch hos svigers.
Med det regner jeg med at det ikke bare er antall karber som spiller inn, men kroppskjemi - hva kroppen din tåler - og hva brødet inneholder - f.eks. mel..... Har ikke funnet noen annen forklaring.

__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
|