Vis enkelt innlegg
Gammel 25-02-11, 18:30   #5
Alkazelters
Seniormedlem
 
Alkazelters sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2005
Hvor: Oslo
Alder: 45
Innlegg: 504
Alkazelters er en juvelAlkazelters er en juvelAlkazelters er en juvel

Sv: Sukrin som splenda?

Opprinnelig lagt inn av ada-emilie, her.

Sukrin søter bare 75% av hva farin søter. Du må altså bruke litt mer sukrin.

Enig i logikken din, men ikke helt enig i at man må bruke mer.

Erfaring 1: Om du bruker mye sukrin, så blir det ikke søtere, men "kaldere" i smaken.

Erfaring 2: Sukrin fungerer best når man innser at det ikke kommer til å smake like søtt som produkter laget med sukker. Litt mindre søtt, men egentlig like godt når man venner seg til det!

Alkazelters er avlogget   Min kostholdsfilosofi: OE Svar med sitat