Vis enkelt innlegg
Gammel 03-03-11, 20:10   #1
tkh
Medlem
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Spydeberg
Alder: 49
Innlegg: 90
tkh er på en erverdig vei

Sjokolademuffins/fondant

Disse ble kjempegode

90g smør
85g sukkerfri mørk sjokolade (brukte Cavalier, denne er billig i godteributikkene i Sverige, men du får dem i heleskostbutikker og på Smartclub også)
4 egg
3ss sukrinmelis (se også http://www.funksjonellmat.no/)
1 ss (20g) kokosmel
1/2 ts bakepulver
1 ts vaniljepulver (eller på Gojiking)
1-2 dråper vanilje stevia
1-2 dråper sjokolade stevia

Smelt smøret og smelt så sjokoladen i smøret.
Ha i sukrinmelisen.
Visp inn eggene.
Bland resten av det tørre og visp det inn i sjokoladeblandingen.
Smak til med steviadråpene.
Ha i muffinsformer.

Jeg fikk til 9 stk. Liker at de er myke i midten og stekte dem på 175 grader i ca. 7 min. De holder seg ett par dager i kjøleskapet, fine å varme litt i microen. Kjemegodt sammen med en god kopp te .

Hele røra inneholder ca. 8,1 karbohydrater.

tkh er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat