Disse ble kjempegode 90g smør 85g sukkerfri mørk sjokolade (brukte Cavalier, denne er billig i godteributikkene i Sverige, men du får dem i heleskostbutikker og på Smartclub også) 4 egg 3ss sukrinmelis (se også http://www.funksjonellmat.no/) 1 ss (20g) kokosmel 1/2 ts bakepulver 1 ts vaniljepulver (eller på Gojiking) 1-2 dråper vanilje stevia 1-2 dråper sjokolade stevia Smelt smøret og smelt så sjokoladen i smøret. Ha i sukrinmelisen. Visp inn eggene. Bland resten av det tørre og visp det inn i sjokoladeblandingen. Smak til med steviadråpene. Ha i muffinsformer. Jeg fikk til 9 stk. Liker at de er myke i midten og stekte dem på 175 grader i ca. 7 min. De holder seg ett par dager i kjøleskapet, fine å varme litt i microen. Kjemegodt sammen med en god kopp te . Hele røra inneholder ca. 8,1 karbohydrater.