Vis enkelt innlegg
Gammel 06-03-11, 17:53   #1
Jannik16
Medlem
 
Medlem siden: Oct 2010
Innlegg: 75
Jannik16 er ny på veien

Indrefilet servert med rotmos, soppstuing og aspargesbønner

Med bilder:






INDREFILET
Servert med rotmos, soppstuing og asparges!


Du treng:
2 indrefiletar av storfe.
Melange.
Kryddersmør.
Aspargesbønne.
1 sellerirot.
4 persillerøtter.
Ein klatt smør.
Ein dæsj fløyte.
Salt og pepar.
200 g frisk sjampinjong
1 finhakka sjalottlauk.
Margarin.
1 pk kremfløyte.
Salt og pepar.
Gjer slik:
Rens og skjer røttene i terningar.


Kok dei møre.

Sik av vatnet



Ha grønnsakene tilbake i panna, tilsett smør og fløyte og mos det


Smak til med salt og pepar!

Skjær soppen i skiver. Steik denne saman med sjalottlauken i litt smør, krydre slik du likar. Ha over fløyte.
Kok til du får ein passe tjukk konsistens.



Brun indrefiletane i smør på sterk varme.
Ettersteik på lavare temperatur i 2-3 minutt på kvar side for medium steikt biff.
Ha over kryddersmør ved servering!
Vend aspargesbønnene raskt i panna til slutt!

Jannik16 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse-lavkarbo Svar med sitat