Vis enkelt innlegg
Gammel 11-03-11, 08:37   #1
Lisbeth
Seniormedlem
 
Lisbeth sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Oslo
Alder: 57
Innlegg: 11.149
Lisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastisk

Meksikansk kjøttbollesuppe

Oppskrift med bilder her


4 porsjoner:


Ingredienser:
Kjøttboller:
400 g kjøttdeig
2 finhakkede hvitløksfedd
1 liten finhakket løk
1 egg
1 ss soyaprotein, fibrex e.l til å binde sammen deigen

Suppe:
1 liter vann
kjøttbuljong eller fond
8-10 minimais i ringer
1 hakket paprika
2 stilker stangselleri i biter
1 boks hakkede tomater
1 1/2 ts chilipulver
1 1/2 ts cumin
1 ts oregano
tabasco
salt
pepper


Fremgangsmåte:
Bland sammen ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller.

Kok opp en liter vann og rør ut buljong/fond. Legg kjøttbollene forsiktig i det kokende vannet og la det koke i fem minutter. Tilsett minimais, paprika, stangselleri, tomater, chilipulver, cumin og oregano. La suppa koke i 30-45 minutter. Smak til med noen dråper tabasco og salt og pepper.

Server gjerne med en klatt rømme.

__________________



Lisbeth er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat