Vis enkelt innlegg
Gammel 29-07-05, 15:01   #2
Nille
Administrator
 
Nille sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
Nille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastisk

Du er ikke nedsnødd. Det finnes alltid spor av karber i maten, - men er det under 1 gram pr 100 gram er de ikke forpliktet til å oppgi det. Det beste er å regne 1 karb uansett når det står 0 karber på pakka. (for å være sikker, - mange 0.5 blir mange karber tilslutt !!)

Har ikke noen liste, men om du tar en titt på NÆRINGSTABELL - 285 norske matvarer
er det bare å følge rubrikken for karber nedover, så ser du hvor det er lite eller ingenting !
Ost, fisk og kjøtt, kylling og oljer har lite eller ingen karber. Og det stemmer stort sett med "regelen" at de karbene du spiser skal bestå av grønnsaker !

Som jeg har forklart tidligere er det viktig å spise grønnsaker, - å ha et sunt variert kosthold. Det er ikke noe mål i seg selv å ligge på 0 karber. Du tar ikke fortere av for det (viser Atkins sin forskning gjennom 30 år og 70000 pasienter). SPIS GRØNNSAKENE DINE - det finnes ingen god unnskyldning til å lavære !!

__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Nille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat