Sv: Skravling i mars :)
I går var jeg på pubben hehe, billigste uteturen jeg har hatt på lenge. Like full som vanlig, men regninga var jo mer enn halvert. Ingen tegn til hangover i dag, og det gikk på whiskey med isbiter og et par glass med rødvin.
I kveld stekte jeg en svin indrefile't og hadde kokt blomkål og en egenkomponert saus...........
Saus: helle en box cream-fraiche orginal i en tykkbunnet kjele, to fedd hvitløk og en ts grovt chillipulver (knust tørket chilli). La det småkoke til det er redusert til 2/3, bland i litt kjøttbuljong, litt oystersauce og ev. salt.
Kjøttet marinerte jeg i olje, litt eddik ( 1 del eddik 6 deler olje) og noen fedd med hvitløk en time før steking. Etterpå brunet jeg file'n godt i stekepanna, dro den av og lot den vile under lokk dobbelt så lang tid som steketiden. Det smakte virkelig godt, det ble et par lass med rødvin til maten.
__________________

|