Vis enkelt innlegg
Gammel 13-03-11, 13:42   #1
Kokken Tor
Juniormedlem
 
Kokken Tor sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: Passe langt nord for Polarsirkelen
Innlegg: 31
Kokken Tor er på en erverdig vei

Pesto- og baconsurra breiflabb (med bilde)

Dette er ein enkel og lettlaga fiskerett. Skal det vere ein søndagsmiddag er det ingenting i vegen for at ein gjer førebuingar kvelden før. Ein kan mellom anna smøre inn fisken med pesto, og krydre den til til med peppar, grasløk og salt før ein rullar fisken inn i bacon. Då vil det berre vere steikinga som gjenstår påfylgjande dag.

Ingrediensar:
Breiflabb i skiver
Tomat- eller basilikumpesto
Bacon i skiver
Salt
Peppar
Grasløk

Tilbehør:
Frisk asparges - Kokt 1 min
Friske rosenkål - nytrekte i lettsaltet vatn
Babymais - kutta i bitar
Soltørka tomat - finhakka
Smør og salt

Rull rosenkål og babymais i smelta smør og smak til med salt.

Aioli
Eggeplomme
1 ts. Dijonsennep
1 ts. Sitronsaft
1 kvitløksfedd
Rapsolje
Smakes til med salt og peppar

God fornøyelse!

Vedlagte bilder
Filtype: jpg IMG_4019.jpg (986,5 KB, 33 visninger)
__________________



Start: 158 Mål: 100 Delmål: 135, 128, 120 & 110
Gulrot: Småviltjakt til hausten

Sist redigert av Kokken Tor : 13-03-11 kl 14:08.
Kokken Tor er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Normal LCHF Svar med sitat