Vis enkelt innlegg
Gammel 13-03-11, 16:02   #11
Kanutten
Seniormedlem
 
Kanutten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
Kanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastisk

Sv: Gratenger, formretter og lignende

Opprinnelig lagt inn av Aline, her.

Jeg har et form-teknisk spm
Jeg lurer på om jeg kan ha fløte og rømme i en form som skal stå lenge i ovnen?
Altså minst en time?

Lurer altså på hvordan rømme og fløte blandet vil oppføre seg. Vil ikke at noe skal skille seg

Mvh
Antikokka

Jeg har erfart at både rømme og fløte skiller seg ved langvarig varmebehandling. Derfor bruker jeg alltid matfløte og CF når jeg lager mat som jeg ev skal varme opp senere.

__________________
Æ står han a!
Kanutten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥ Svar med sitat