Vis enkelt innlegg
Gammel 15-03-11, 07:47   #12
Lillemy71
Seniormedlem
 
Lillemy71 sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 2.372
Lillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastisk

Sv: Å steke kjøtt

Mange gode tips her, mormor brukte alltid å langsteike kjøtt. Spesielt viltsteik (magert kjøtt), de stod alltid natta over i 60-70 grader i steikepose, med steiketermometer. Ble alltid saftig og godt kjøtt
Langsteiking

Ellers er det som mange nevner det å koke kjøttet og gjerne det som man kan få billigere (høyrygg, bog osv) gjerne med godt med fett. Det bør stå og putre i timesvis, gjerne med litt løk/gulerot som man tar bort, til det er så mørt at det faller fra hverandre, da kan du lage de deiligste gryteretter som f.eks biff stroganoff. Å herre nå ble jeg sulten...

Tips: Spør slakteren (dersom du har tilgang på det) om de har margbein som de kan dele opp. Kok disse sammen med kjøttet og du får ekstra deilig, feit kraft.

__________________
Easy isn't always simple
Keep an open mind, but not so open that your brain falls out


Lillemy71 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketose Svar med sitat