Sv: Sukrin, splenda, natreen osv – hva er best?
Opprinnelig lagt inn av SusanG, her.
Her kan du iallefall få kjøpt Stevia pulver i Norge 
Det er så mange forskjellige typer "Stevia" på markedet. Den der ser ut til å være knuste blader på 250g/burk, mens den jeg kjøpte iherb.com var en burk på 28g med helt hvitt pulver og en måleskje som måler svimlende 45mg som skal tilsvare 1-1,5ts sukker . Det er ikke lett å lage "tilsvarende 100g" med den så neste gang skal jeg kjøpe flytende uten alkohol.
Opprinnelig lagt inn av Sukrin, her.
Ser ut som en konklusjon kan være at Splenda smaker mest som sukker av alle nevnte alternativ?
Men Stevia -brukes det på alle områder man ville hatt sukker? hva er negative smaker med Stevia?
Jeg kan bekrefte at Stevia smaker som lakris/anis. Har man mer enn 90mg i 3dl fløte og lager krem så syns jeg kremen er ødelagt av bismak.
__________________
Normalvektig siden 22.06.21 
|