Vis enkelt innlegg
Gammel 16-03-11, 21:24   #321
LilleM0r
Seniormedlem
 
LilleM0r sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2008
Hvor: Sør-Trønder i Tigerstaden
Alder: 63
Innlegg: 2.833
LilleM0r er en virkelig god ressursLilleM0r er en virkelig god ressursLilleM0r er en virkelig god ressursLilleM0r er en virkelig god ressursLilleM0r er en virkelig god ressursLilleM0r er en virkelig god ressursLilleM0r er en virkelig god ressursLilleM0r er en virkelig god ressursLilleM0r er en virkelig god ressursLilleM0r er en virkelig god ressursLilleM0r er en virkelig god ressurs

Sv: For de som vurderer gastric bypass, kriterier og info

Opprinnelig lagt inn av HeleneV, her.

Hehe.... Ja, jeg har fått "arven" i form av fett, og "arven" til å gjøre noe med det.... (Æsj... Det ble litt klisjèaktig altså...)

Hører gjerne din historie! Orket du ikke vente lenge i køa? Tok du opp lån? Sparte?? (Sorry, er bare så nysgjerrig på hvordan andre har gjort det... )

He, he....det var godt sagt

Jeg har ikke stått i noen kø, jeg har BMI på 35 og fyller ikke kriteriene for en operasjon dekket av det offentlige. Derfor må jeg betale dette selv.
Og jeg tenker litt sånn - at de fleste tar opp lån til en ny bil som i beste fall varer noen år, men jeg velger heller å ta opp lån til å gjøre noe med min egen helse som skal vare hele livet ut. Så sparepengene mine + litt lån vil dekke dette. Dyrt, ja - men sett i perspektiv, helt klart en lur investering når en først har bestemt seg.

__________________
Mål - ned 20 kilo

LilleM0r er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse- nu mere Skaldeman :) Svar med sitat