Vis enkelt innlegg
Gammel 20-03-11, 02:14   #5
BenteR
Seniormedlem
 
BenteR sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: 770 meter over havet
Innlegg: 4.055
BenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastisk

Sv: Konsistens på hjemmelaget is

Jeg hiver oppi 4 dl fløte, 400 gram bær (1 pakke frosne skogsbær) og 1 dl sukrinmelis i blenderen, og voila; alle vi fem voksne mennesker får oss en deilig dessert.
Når vi bruker ismaskinen har vi redusert sukkermengden til 1 ss sukker og resten sukrinmelis, da blir konsistensen fin her.
Men all hjemmelaget is er best når den er nylaget; den blir hard ved lagring i fryseren.

__________________
En reise på 1000 mil begynner med 1 skritt.
BenteR er avlogget   Min kostholdsfilosofi: diabetiker, max 5 karbo pr.måltid Svar med sitat