Vis enkelt innlegg
Gammel 21-03-11, 21:49   #198
Kitsu
Seniormedlem
 
Medlem siden: Feb 2011
Hvor: Bergen
Alder: 40
Innlegg: 1.466
Kitsu er et fyrlysKitsu er et fyrlysKitsu er et fyrlysKitsu er et fyrlysKitsu er et fyrlys

Sv: Marsskravletråden til 30+

Opprinnelig lagt inn av Kreative, her.

Salte mandler er sikkert digg! eller så kan en sikkert hakke paranøtter og riste de i stekovnen med litt smør og salt?

Jeg ville prøvd med råingefær, om det er "riktig" aner jeg ikke.

Vil tro en kan få mykere konsistens og en mildere smak om en blander inn fløte. Mulig det kan fungere å legge sjokoladen lagvis (slik som i freia 70%).

Har ikke prøvd å lage hjemmelaget sjokolade selv, men gleder meg til å prøve...

Det er egentlig en veldig grei ting å kunne gjøre, man kan lage seg noe "kos" og likevel ha kontroll på hva som er i sjokoladen.

Vet bare at når man lager kandisert ingefær, så kokes den først - er jo veldig trevlete i rå tilstand.

Heh, må jo ikke glemme kokos heller. Må ha meg en tur på Rema, Landlord sin revne kokos har greit med karbo. Lage Bounty i morgen kanskje?

__________________
~*~

Vårmål: Trene mer, spise rett, ikke fokusere så mye på vekten.

~*~
Kitsu er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat