Vis enkelt innlegg
Gammel 21-03-11, 22:01   #200
Tidl. medlem
Gjest
 
Innlegg: n/a

Sv: Marsskravletråden til 30+

Opprinnelig lagt inn av Kitsu, her.

Det er egentlig en veldig grei ting å kunne gjøre, man kan lage seg noe "kos" og likevel ha kontroll på hva som er i sjokoladen.

Vet bare at når man lager kandisert ingefær, så kokes den først - er jo veldig trevlete i rå tilstand.

Heh, må jo ikke glemme kokos heller. Må ha meg en tur på Rema, Landlord sin revne kokos har greit med karbo. Lage Bounty i morgen kanskje?

Kan godt være en bør koke den, jeg aner ikke

- Ikke sant også synes jeg det er litt kos å lage det også. Blir noe annet enn å plukke opp en sjokolade på butikken Kjøpte noen søte konfektformer på rema idag.

  Svar med sitat