Vis enkelt innlegg
Gammel 24-03-11, 08:27   #1
Superkatti
Ubekreftet Medlem
 
Medlem siden: Feb 2010
Hvor: Stavanger
Innlegg: 29
Superkatti er på en erverdig vei

Peiling på øl?

jeg vet ikke helt hva jeg kan søke på for å finne svar på dette, så da bare spør jeg...

vil det være sånn at øll med en høyere alkoholprosent har mindre sukker og karbohydrater?
hele prosessen med øll er jo at gjær spiser sukker og danner alkohol (kort fortalt), så vil det bety at jo høyere alkoholprosent jo mindre sukker er det igjen..? Det hadde jo vært veldig fint, for jeg elsker øll men er ikke noe særlig glad i disse "lite" typene som smaker utvanna. Da er det mye bedre med skikkelig pol-øll
Er det noen som har noe informasjon om dette? har vinmonopolet noe oversikt over sukker i øll sånn som de har med vin kanskje?

__________________

Superkatti er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat