Tråd: Cocosa
Vis enkelt innlegg
Gammel 04-08-05, 17:06   #2
Nille
Administrator
 
Nille sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
Nille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastisk

Det er ikke slik at alt mettet fett er skadelig. Cocosa har så mange gode egenskaper at du trygt kan fortsette å bruke det. Cocosa er vel det eneste produktet som inneholder noe mettet fett man allikevel er friskmeldt. Den inneholder mellomlange fettsyrer som er BRA for oss. Selv om Cocosa er kokosolje må det ikke forveksles med delfia fett - som også er kokosolje. Delfia fett er laget av varmebehandlede rester og er ikke egnet for menneske føde egentlig. Cocosa er laget og lagret på en helt annen måte og det er tilvirkningsmetoden eller produksjonsmetoden om du vil, som er cluet her. I tillegg er det viktig at man bruker riktig olje til riktig sted.

Her er er litt info ;

Cocosa Extra Virgin Coconut Oil

Cocosa
Extra Virgin gir deg en eksotisk duft og smak av de tropiske øyer: Bare det ferske, rene, hvite kjøttet fra håndplukkede kokosnøtter med høyt nærings- og smaksinnhold blir brukt til å kaldpresse oljen. Innen 2 timer etter at kokosnøtten åpnes, utvinnes oljen gjennom en sentrifugeringsteknologi som på en enestående måte bevarer den nydelige smaken og duften av kokos i tillegg til det brede næringsspekteret: laurinsyre, andre mellomlange fettsyrer, vitaminer, mineraler og antioksidanter, som beskytter oljen og gir den naturlig lang holdbarhet og stabilitet. Cocosa Extra Virgin gir deg hele spekteret av kokosoljens fordeler; benytt den som kosttilskudd og som smakstilsetning i mat.

Cocosa Pure Coconut Oil

Cocosa Pure Coconut Oil er den optimale matoljen: uten smak og lukt, og rik på laurinsyre og andre mellomlange fettsyrer. Oljen presses av tørket kokoskjøtt, uten bruk av kjemiske løsningsmidler og raffineres på skånsom måte for å fjerne de finere næringsstoffene som ødelegges ved høy varme. Den egner seg derfor ypperlig til steking og annen matlaging, og for deg som ønsker en høykvalitets kokosolje uten smak og lukt.

Jeg klarer ikke forklare hvorfor den ikke er "farlig" for kroppen vår, men når MHM er tilbake har hun sikkert en god forklaring. Hun er cocosa-eksperten her.

Du kan trygt bruke Cocosa Extra Virgin til smoothie/shakes og Cocosa Pure til steking. Ved siden av smør er det den beste oljen å steke i fordi den tåler så høy temp !

__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Nille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat