Vis enkelt innlegg
Gammel 24-03-11, 19:04   #1
Jannik16
Medlem
 
Medlem siden: Oct 2010
Innlegg: 75
Jannik16 er ny på veien

Biff i fløytesaus!

Med bilder:
http://jannikej.blogg.no/?c=1300989752

BIFF I FLØYTESAUS!
Servert med blomkålris!


600 g biffkjøtt i strimlar.
2 lauk i ringar.
8 stk sjampinjong i skive.
2 pk fløyte.
1 dl vatn.
Smør.
Salt og pepar.

Slik gjere du:
Rens og del opp lauk og sjampinjong. Krydre kjøttet med salt og pepper.

Steik kjøttet raskt i varm steikepanne med smør i ca. 3 minutt. Krydre med salt og pepar.

Legg kjøttet over på ein tallerken, medan du steike lauk og sjampinjong.

Ha kjøttet tilbake i panna og tilsett fløyte og vatn.

La dette trekkje på svak varme til sausen tjukna litt, ca. 10 minutt.
Smak eventuelt sausen til med meir salt og pepar.

Blomkålris!
1 blomkål.
Smør.
Salt og pepar.
Riv blomkålen på den grove sida av eit rivjern.
Kok den i 2-3 min.
Sik av vatnet og smak til med smør, salt og pepar.

Jannik16 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse-lavkarbo Svar med sitat