Tråd: Løk
Vis enkelt innlegg
Gammel 26-03-11, 10:54   #1
Jabba
Seniormedlem
 
Jabba sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2008
Hvor: Rogaland
Innlegg: 3.348
Jabba er et fyrlysJabba er et fyrlysJabba er et fyrlysJabba er et fyrlysJabba er et fyrlys

Løk

Fant dette på nettet:

"Karbohydrater i løk lagres ikke i form av stivelse slik som hos poteter, men i form av fruktan som spaltes først i tykktarmen, og gir derfor ikke noen økning i blodsukkeret.
Forsker Ingunn Vågen ved Bioforsk Øst Landvik er leder for forskningsprosjektet «Karbohydrater og polyfenoler i løk». Prosjektet er et samarbeid mellom Larvik Løk, Dybesland gård, ScandTech Pharma AS, Universitetet i Agder, Matforsk, Universitetet i Oslo og Sveriges lantbruksuniversitet. "

Betyr dette at løk ikke er så "farlig" ? Har alltid hørt at løk inneholder en del karber og at man må være litt forsiktig....

__________________
<A href="http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqoHp4L/" target=_blank>

Jabba er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat