Tråd: Pavlova?
Vis enkelt innlegg
Gammel 27-03-11, 17:56   #5
Kanutten
Seniormedlem
 
Kanutten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
Kanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastisk

Sv: Pavlova?

Opprinnelig lagt inn av aras, her.

http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=27284
Nannah sin variant. Har bakt denne flere ganger! Smaker kjempegodt Det eneste man kan kjenne, er at marengsen kjøler litt og smelter nesten på tunga. Dette er på grunn av sukrinen :-) Noen liker det, andre ikke. De gangene jeg har bakt den, har den falt i smak hos både lavkarbere og de "vanlige".
Det finnes flere varianter rundt om på forumet. Skriv pavolva i søkefeltet, og det vil komme opp flere treff
Lykke til!

Jeg klarer ikke sukrin... Må finne altenativer.. Men takk for tips!

__________________
Æ står han a!
Kanutten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥ Svar med sitat