Vis enkelt innlegg
Gammel 01-04-11, 19:35   #2
Mariekjeks
Juniormedlem
 
Medlem siden: Mar 2011
Innlegg: 11
Mariekjeks er på en erverdig vei

Sv: "Administrere" partners lavkarbo?

Jeg vet akkurat hva du snakker om!
Men jeg har nektet å "administrere" til tross for at han har spurt mange, mange ganger. Så nå, etter 2 år hvor jeg har spist lavkarbo/ketogent og han har kuttet gradvis ned på de verste karbkildene, har jeg endelig fått han på gli. Han har gått med på å lese "bedre uten brød" og "good calories, bad calories"

Jeg mener det er helt umulig for meg å skulle passe på hva han spiser hele døgnet (han sitter gjerne oppe lenge etter jeg har gått til sengs), og jeg blir dessuten rimelig sprø av å høre "kan jeg spise dette" og eventuelt "hvor mye kan jeg spise av dette" hele tiden. Hver gang han har hatt spørsmål om kostholdet har jeg oppfordret han til å lese seg opp på temaet (i tillegg til at jeg svarer etter beste evne - jeg prøver ikke å være vanskelig, altså ) Kunnskap er superviktig hvis man skal legge om kostholdet!

Dessuten er det jo så individuelt hvordan kroppen reagerer på maten (hvor mye karber/fett/protein, om man tåler meieriprodukter, om man kan unne seg enkelte matvarer som for andre er partystoppere...and so on). Sånt må man nesten finne ut av selv, mener jeg...

Mariekjeks er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent Svar med sitat