Bruk av matdagbok når det gjelder %?
Heisann hoppsann! 
Har gått rundt i noen uker og vurdert ketose og lav karbo, og etter veldig mye lesing har jeg bestemt at dette kunne godt passet meg! Spiser egentlig ikke så mye til brød, pasta og ris, er vel sjokoladen som tar knekken på meg! 
Også blir man jo så imponert av alle de flotte før og etter bildene som er her! 
Har gjort godt med handlig av råvarer! Egg, smør, creme fraiche, kylling fillet, kjøttkake og kylling deig (Som jeg skal lage kjøttkaker av med hvitløk!), brokkoli, blomkål og litt salat.
Men må innrømme jeg blir fort forvirret på mengden karb i maten. Jeg har en medlemskap på vektklubb.no, og lurer på om jeg kan bruke den mat dagboka som er tilgjengelig der? Jeg prøvde å sette opp en mat plan og kom til 8% karb og 71% fett. Men trur fettet blir litt for lite. 
Mitt spørsmål er om det er en enkel måte å vite slikt, eller om man stole på slike tabeller der det står %.
Vet jeg må ligge under 15g karb for å komme i ketose, men jeg aner ikke helt hvordan jeg skal vite slikt!
Beklager om dette har blitt spurt før!
\o/ 
|