Vis enkelt innlegg
Gammel 03-04-11, 11:59   #1
HenrikBooe
Medlem
 
HenrikBooe sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2011
Alder: 31
Innlegg: 122
HenrikBooe er på en erverdig vei

Henriks Karriwok med kyllingbiter og Creme fraiche saus

Jeg lagde en middag til kjæresten min i går Siden hun er vegiterianer, så måtte jeg lage noe uten kjøtt til henne. Så det ble kylling til meg, og uten til henne

BILDE AV OPPSKRIFTEN:
http://esterheleneholstad.blogg.no/1...ldsbaking.html

På bloggen er det de øverste bildet som er woken, men under ser du at vi også laget noen andre lavkarbo desserter som vi koste oss med etterpå

Du trenger:

Woken:
1 kyllingfilè (kommer ann på hvor mange som skal spise, og hvor mye de spiser)
2 gulerøtter
litt blomkål
litt brokkoli
en halv løk
babymais (er ikke sikker om dette er lavkarbo, men jeg brukte det)
en halv paprika

Sausen:
en halv boks Creme Fraiche
karri
pepper
litt salt (kan sløyfes)
en liten klatt med smør (kan sløyfes)

Fremgangsmåte:

Kutt opp alle grønnsakene i tynne biter, siden det er Wok.
Kutt opp kyllingfilèen i biter og kryddre den med karri, pepper og litt salt (kan sløyfes)
Ta frem to stekepanner og stek grønnsakene og kyllingen hver for seg. Bruk smør til å steke med.

Når grønnsakene er gode og varme, begynner du å mikse sausen.
Da tar du en kopp og heller Creme Fraiche oppi, og blander Karri, pepper og salt oppi. Miks dette med en gaffel eller evt noe annet.

Hel blandingen i koppen opp i grønnsakene, og bland den godt med resten.

Når kyllingen, grønnsakene og sausen ser ferdig ut, serverer du dette på et fat

Lag til ett godt glass med noe å drikke og spis deg god og mett

NB: KAN være litt sterk, men det kommer ann på hvor mye karri og pepper som blir tilsett.

Håper dere likte oppskriften, og tar i gjerne i mot tilbakemeldinger eller spørsmål

HenrikBooe er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert Svar med sitat