Vis enkelt innlegg
Gammel 05-04-11, 17:14   #8
BenteR
Seniormedlem
 
BenteR sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: 770 meter over havet
Innlegg: 4.055
BenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastisk

Sv: Protein og karbohydrater

Ville ikke kjøpt den reknemåten nei, men det som er tilfelle er at karbohydrater sammen med fett ikke virker så kjapt inn på blodsukkerstigningen. Muligens det hun roter med?
Før jeg begynte på lavkarbo hadde jeg hørt så mye bra om Cocosa som den ultimate stelkeoljen og gikk inn på en helskostforretning for å kjøpe dette.
Ble spurt om jeg ville har extra virgin eller pure. Jeg ante jo veldig lite om oljer og gjentok at jeg skulle ha den som var så bra til steking.
Gjett hvilken olje damen solgte meg?
Riktig; extra virgin

__________________
En reise på 1000 mil begynner med 1 skritt.
BenteR er avlogget   Min kostholdsfilosofi: diabetiker, max 5 karbo pr.måltid Svar med sitat