LilleNøtt prøver å ta frem tolmodigheten....prøvd meg på en snerten liten 20karbers dag idag. Unnet meg en halv grapefrukt så får vi se om en dag med litt mer karbs kan løsne noe. Om jeg spiser mye mascarpone? jo...det kan man vel si bruker det i omtrent alt. Fordi fettprosenten er så høy så får den opp fettandelen min til litt over 70%. Uten den sliter jeg veldig med å få i meg nok fett. MEN skal kjøpe dette viduderet alle snakker om, cocosa, når jeg er hjemme i Norge i påsken. Her nedi østeuropa får man jo ikke tak i noe som er sukkerfritt omtrent. Og en shocking ting jeg fant ut igår. Jeg kjøpte meg en pose med Tandori spice mix i jula når jeg var hjemme, også lurte jeg på om det hadde vært bra på kyllingen. Men bakpå posen stod det seff ikke noen næringstabell. Søkte opp på nettet og hele 56g karbohydrat i den lille 100g posen. Det var voldsomt! Takk for gode tips godt å få litt innspill fra andre hoder