Kjøttbollar i tomatsaus!
1 boks hakka tomatar med oregano og basilikum.
Litt vatn.
2 dl fløyte.
Kvitlaukskrydder.
Salt og pepar. 1 Squash.
Salt.
Ein klatt smør.
Slik gjere du:
1. Bland salt, krydder og baconcrisp inn i kjøttdeiga. Rør godt. Bland forsiktig inn egget.
Form små kjøttbollar i hendene og legg dei på eit bakebrett kledd med bakepapir.
Sett i miderste rille i ovnen på 200 grader i ca 20 minutt. 2. Skjær squashen i to på langs.
Bruk ostehøvel eller potetskrellar for å få lange remse.
Legg dei i eit dørslag med litt salt, og la fuktigheta trekkje ut.
Kok squashen ca 1 min i fosskokande vatn.
Sik av vatnet og ha i ein klatt med smør. 3. Ha boksen med hakka tomatar i panne og kok opp. Tilsett litt fløyte. Smak til med krydder.
|