Vis enkelt innlegg
Gammel 09-04-11, 21:43   #7075
arnakristin
Seniormedlem
 
arnakristin sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Drammen
Innlegg: 2.035
arnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt av

Sv: "Jeg lurer på"-tråd, forhåpentlig med enkle, korte svar

Opprinnelig lagt inn av Carisma, her.

Jeg er på desperat leting etter en rundstykkeoppskrift! Den er ikke lavkarbo, men kanskje noen har vært borti den liekvel? Den er veldig enkel, og inneholder stort sett bare gjær, hvetemel og vann. Så lager man røre som står i kjøleskapet, og legger opp rundstykker med skje på morgenen. Ringer noen bjeller?
Jeg vil gjerne teste denne med rugmel, lover å legge ut oppskrift om den blir bra!

Hei,
Har ikke hørt om akkurat den oppskriften, men kaldheving kan man vel gjøre med hvilken som helst gjærdeig – satt å fulgte med på Camilla Plum – Boller av stål forrige uke! Hun sa at for best smak på brød/rundstykker så var det best å kaldheve første heving og varmheving den andre hevingen.

arnakristin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse