Vis enkelt innlegg
Gammel 11-04-11, 10:26   #13
scubadoo
Juniormedlem
 
scubadoo sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2011
Alder: 56
Innlegg: 37
scubadoo er på en erverdig vei

Sv: Trefiber i pølser for å redusere fettinnholdet...

Huff ja, men selvfølgelig om man kan spare penger på å redusere kjøtt og flesk i pølsene og kansje øke prisen pga ett lettmerke, da blir det fine overskudd for Gilde og en del andre pølseprodusenter, feks i Tyskland er pølser sett på som ett herremåltid og består ofte kun av kjøtt,flesk og krydder men i Norge er det ofte nesten halvparten potetmel og melkepulver og nå også restprodukter fra treindustrien , hadde ikke tenkt så mye på dette før jeg sammenlignet innholdsfortegnelsen på Norske Bratwurst (tror det var Gilde) og en pakke Tyske Bratwurst som er bedre og passer utmerket til en pølseavhengig på lavkarbo.


Sist redigert av scubadoo : 11-04-11 kl 10:40.
scubadoo er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert Svar med sitat