Vis enkelt innlegg
Gammel 13-04-11, 18:32   #7
Julie
Seniormedlem
 
Julie sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2010
Hvor: Trondheim
Alder: 30
Innlegg: 1.629
Julie er virkelig snillJulie er virkelig snillJulie er virkelig snillJulie er virkelig snillJulie er virkelig snill

Sv: Vet ikke om jeg skriver dette i feil tråd ... (Lavkarbois!)

Tenker kanskje de kunne brukt enten Sukrin eller Sucralose (Splenda), jeg? Evt. en blanding? For den "kalde" ettersmaken til sukrinen merkes jo kanskje ikke like mye når isen likevel er kald, og med Splenda blandet i så blir det vel enda mindre...

Skal også sende inn forespørsel, ja - men kanskje lurt å finne ut hvilket søtningsstoff som kan være lurt å anbefale/be dem bruke først.

__________________

Julie er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo for life! ♥ Svar med sitat